• Komora garownicza z nawilżaniem do rozrostu ciasta 12 x 600x400mm 230V 2.4kW - Hendi 225981

Symbol: 1003319
Brak towaru
8530.24
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 24h
Cena przesyłki 0
Kurier (Pobranie) 0
Odbiór osobisty 0
Kurier 0
Paczkomaty InPost 12
Poczta Polska 35
Poczta Polska (Pobranie) 40
Dostępność Brak towaru
Waga 65 kg
Zostaw telefon
Numer producenta: 225981
Komora rozrostu wyposażona w sterowanie manualne to idealne rozwiązanie dla piekarni, do rozrostu surowego ciasta. Urządzenie może również pełnić rolę podstawy pod piec.
Cechy produktu:
- modułowy kształt urządzenia pozwala na zestawienie w szeregu większej ilości urządzeń wraz z piecami
- pozwala na oszczędność miejsca oraz prezentację świeżo wypiekanego pieczywa
- ze stali nierdzewnej AISI 430
- nawilżanie pośrednie, ręczne za pomocą przycisku
- prowadnice na blachy cukiernicze 600×400 mm
- przeszklone drzwi skrzydłowe
- temperatura sterowana termostatem, 2 grzałki każda po 1,2 kW
- pojemność komory 12 blach x 600x400 mm
- termostat elektromechaniczny +30C do +60C
Brak pojemników GN w zestawie!
Parametry:
- moc: 2400W
- napięcie: 230V
- odległość między prowadnicami 75 mm
- wymiary zewnętrzne 935x910x(H)800 mm
- waga 57,71 kg
W zestawie:
- komora rozrostu
- instrukcja PL
 
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci