-
Pure Whey Isolate 95 wanilia 600g (worek)
OLIMP PURE WHEY ISOLATE 95 to izolat najbardziej wartościowych białek serwatkowych. Opakowanie zawiera 600 g.
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 0 |
Dostępność | Mało 5 szt. |
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5901330038426 |
Zamówienie telefoniczne: 793458598
Zostaw telefon |
Każda kaloria w codziennej diecie ma dla Ciebie istotne znaczenie? Chcesz wypracować pokaźną muskulaturę, ale bez zbędnego wzrostu tkanki tłuszczowej? Zależy Ci na odżywce białkowej o dużej zawartości aminokwasów? Nic prostszego – marka Olimp Sport Nutrition z dumą prezentuje odżywkę białkową Pure Whey Isolate 95!
Suplement diety stanowi wybór setek amatorów i profesjonalnych miłośników sportu na całym świecie. Wszystko za sprawą zastosowania wyjątkowego izolatu protein serwatki (WPI), który specjaliści firmy farmaceutycznej Olimp Laboratories pozyskali na drodze zaawansowanej technologii CFM®. Dzięki nowatorskiemu procesowi mikrofiltracji białko marki Olimp Sport Nutrition prezentuje wysoki poziom odporności na denaturację oraz aktywność funkcjonalną, co umożliwia niezwykle efektywne wsparcie w zakresie wzrostu i utrzymania masy mięśniowej.
Poznaj sekret prawdziwych zawodowców i dołącz do elity sportowych freaków! Postaw na Pure Whey Isolate 95 – odżywkę białkową występującą w pięciu pysznych smakach: cherry yoghurt, czekolada, peanut butter, truskawka i wanilia!
Wybierając Pure Whey Isolate 95 otrzymujesz:
- wysokiej jakości izolat białek serwatki (WPI)
- odżywkę białkową o bogatym profilu aminokwasowym - zawiera BCAA i EAA
- skład uzupełniony cennymi witaminami
- pomoc we wzroście i utrzymaniu masy mięśniowej, dzięki białku
Producent zaleca, aby nie przekraczać dziennej porcji, która została określona na opakowaniu. Produktu nie można traktować jako zamiennika zbilansowanej diety, a jedynie jako jej dodatek. Nie można tez zapominać o zdrowym trybie życia i zróżnicowanym sposobie żywienia.
PURE WHEY ISOLATE 95®. Suplement diety. Izolat białek serwatkowych w proszku instant. Zawiera substancje słodzące.
Składniki: 97,5% izolat białek serwatkowych (z mleka), aromaty; regulatory kwasowości - kwas cytrynowy, kwas jabłkowy; substancje zagęszczające – guma arabska, guma ksantanowa, sól sodowa karboksymetylocelulozy; substancje słodzące - acesulfam K, sukraloza; 0,03% witaminy (kwas L-askorbinowy - wit.C, octan DL-α-tokoferylu - wit. E, amid kwasu nikotynowego - niacyna, D-biotyna - biotyna, octan retinylu - wit.A, D-pantotenian wapnia - kwas pantotenowy, chlorowodorek pirydoksyny - wit.B6, cholekalcyferol - wit. D, kwas pteroilomonoglutaminowy - folian, monoazotan tiaminy - wit.B1, ryboflawina -wit.B2, cyjanokobalamina - wit.B12), emulgator – lecytyny (z soi); barwniki: karoteny (A), koszenila (B), ryboflawiny (C), E 150c (D), E 150d (E), E 133 (F), błękit patentowy V (G), indygokarmin (H), chlorofile i chlorofiliny (I), kurkumina (J), antocyjany (K), ekstrakt z papryki (L), betanina (M), węgiel roślinny (N).
(A)-(Z) – W zależności od smaku produktu symbol (A-Z) - w zależności od smaku produktu symbol (A-Z) użytego składnika znajduje się obok daty minimalnej trwałości (najlepiej spożyć przed).
Informacja o alergenach: produkt może zawierać orzeszki ziemne (arachidowe).
Wartość odżywcza | na porcję (35 g + 115 ml1 wody) | w 100 g |
Wartość energetyczna | 516 kJ/ 123 kcal | 1473 kJ/ 352 kcal |
Tłuszcz w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
< 0,5 g 0,2 g |
< 0,5 g 0,2 g |
Węglowodany w tym cukry |
< 0,5 g < 0,5 g |
< 0,5 g < 0,5 g |
Błonnik | 0 g | 0 g |
Białko | 30 g | 86 g |
Sól | 0,29 g | 0,83 g |
Witamina A (μg RE) | 42 μg | 120 μg (15%*) |
Witamina D | 0,26 μg | 0,75 μg (15%*) |
Witamina E (mg α-TE) | 0,63 mg | 1,80 mg (15%*) |
Witamina B1 | 0,06 mg | 0,17 mg (15%*) |
Witamina B2 | 0,07 mg | 0,21 mg (15%*) |
Niacyna (mg NE) | 0,8 mg | 2,4 mg (15%*) |
Kwas pantotenowy | 0,3 mg | 0,9 mg (15%*) |
Witamina B6 | 0,07 mg | 0,21 mg (15%*) |
Kwas foliowy | 11 μg | 30 μg (15%*) |
Witamina B12 | 0,13 μg | 0,38 μg (15%*) |
Biotyna | 2,6 μg | 7,5 μg (15%*) |
Witamina C | 4,2 mg | 12,0 mg (15%*) |
- Producenci